Miért írja ki egy idő után a uTorrent, hogy Hiba: A hozzáférés megtagadva (WriteToDisk)?
Figyelt kérdés
Ha sokáig megvan nyitva egy uTorrentel letöltött fájl a VLC media player lejátszóban, akkor kiírhatja a uTorrent, hogy Hiba: Hiba: A hozzáférés megtagadva.? Ilyenkor megszűnik a seed.
A torrent megvan az oldalon, nem neveztem át vagy nyúltam bele egyik fájlba sem, csak 30-50 percig nyitva volt a VLC -- miközben nem játszottam le a sorozatot, csak nyitva volt -- ma is és tegnap is mikor is kiírta ezt a hibaüzenetet egyszer csak a uTorrent.
Windows 10 Pro 64 bitet használok
uTorrent verzió: 3.4.8 (build 42449) [32-bit]
Mit javasoltok?
2016. aug. 13. 16:32
1/1 anonim válasza:
vmi zárolja (általában víruskereső), de az is lehet h hibás a winyód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!