Ilyet ír ki nekem a Utorrent Hiba:WriteToDisk:A hozzáférés megtagadva ez miért van?
0.)Valamiért nem tudja írni a lemezt.
1.)A letöltési könyvtár lehetőleg legyen a gyökérmappába és ne mappába mappa...
2.)Vírusaírtód blokkolja, mert épp egy vírust töltenél le.
3.)hibás szektorok, fájlrendszer a merevlemezen.
4.) A letöltési fájlnév túl hosszú, vagy speciális karaktereket tartalmaz.
5.) A meghajtón/mappán nincsenek hozzáférési jogaid
..................
0) Ez akkor fordul elő , ha a kliens letöltési mappáját, egy másik indexelő alkalmazás használja. Toolbarok MNS Search. Roxyo stb.Menj a letöltési mappára, jobb klikk-->Tulajdonságok-->Speciális-->gyors kereséshez az indexelő indexelje a mappát alól Vedd ki a pipát!Érdemes a meghajtón kikapcsolni (kevesebb helyfoglalás és nem töredezik) Sajátgép jobb klikk a meghajón és az indexelés a meghajtónál ne legyen pipa!
1) változtasd meg a letöltési könyvtár helyét pl.: I:\Torrentek\
2)Kapcsold ki a vírusírtód (vagy add meg kivételnek a letöltési mappát és a tűzfalon engedd ki a klienst!
3)Futtass le egy merevlemez ellenörzést azon a mehajtón chkdsk I: /f/r/x kapcsolókkal (egyszerűség kedvéért I: meghajtó)
4.)nevezd át. tiltsd a 8.3 -as fájlneveket. xp-ben (futtatás:regedit):
HKEY_LOCAL_MACHINESystem CurrentControlSetControlFileSystem mappában állítsuk 1-re az NtfsDisable8dot3NameCreation kulcs értékét.
5)jobb klikk a mappán biztonság fül engedélyek (felh.név teljes hozzáférés. (a sajátgép mappa beállításainál az egyszerű fájlmegosztásnál pipa ha nem lenne biztonság fül)
további UT hibák:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__24..
Nekem ugyanezt a WriteToDisk-et írja ki, de azzal kiegészítve, hogy nem találja az elérési utat.
Eddig ugyanerről az oldalról töltöttem le csomó mindent, most meg elkezdte ezt csinálni.
Valami megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!