A helyi lemez D:-t nem lehet megnyitni, Próbállkozás után ezt írja: D:\ nem érhető el. A hozzáférés megtagadva. Mit csinálljak?
A D: meghajtónak a hozzáférését próbálltam szabályozni, a vendég felhasználó alatt, beállítottam rendszergazdaként a tulajdonságok biztosnág fül alatt, hogy vendég engedélyei: és mindent kivettem. Kiírt egy figyelmeztetést, amit nem nagyon értettem. Bejelentkeztem a rendszergazdai felhasználómmal és a D: nem volt elérhető, ez után egy Samsung recovery programmal a legelső bacupig visszaállítottam a gépet, de ez a D:-n nem változtatott. Most a neten a - Tulajdonságok biztonság speciális Tulajdonos részen próbálltam a tulajdonost az én felhasználómra állítani, melynek során az utóbbi hibazenetet írta ki:
Hiba történt a következő biztonsági beállításainak érvényesítésekor:
((és itt sok sok file-nál ezt kiírja köztük ilyenek:))
{33851e91-30d7... vagy D:\ SystemVolume In ... {33...
Sajnálom, hogy nem olvastam el rendesen a szöveget, de a D:\ meghalytómat nem szeretném elveszítani.
Elveszíteni nem fogod ha gyorsan belépsz a rendszervisszaállításba és a manipulációid előtti idót választassz ki.
Ezekkel a jogokkal nagyon tisztába kéne lenned ahhoz hogy változtass rajta!
Szóval igaz eltelt pár év, de én is belefutottam a hétvégén ebbe. Sajnos semmi nem segített, angol fórumokon olvasott beállítások/ csökkentett mód/ parancssori hókuszpokuszok sem...
Köszönhetően a második kommentelőnek itt (!) még maradt ez a mentőöv.
Szóval nekem egyetlen módszer működött, hogy az adatokat visszanyerjem, a "LiLi". Csinálsz ezzel a programmal egy bootolható Linux pendriveot és azt indítod el a gép bekapcsolásakor. Amint azzal beléptem ott volt minden a merevlemezen érintetlenül.
Linkek és lépésről lépésre segítség itt ("PONTHU"-t cseréld vissza .hu-ra):
Na még egyszer azt a linket, mivel nem szerkeszthetem utólag a válaszom.... :D Most szóközökkel próbálkozom.
http: //itcafe. hu/cikk/linux_live_usb_portable_operacios_rendszer_pc/live_pendrive.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!