Steelplayer0 kérdése:
Hogyan tudok eredeti Minecraft-al játszani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már nagyon régóta szeretnék játszani az eredeti Minecraft-al. Csak sajnos nem áll módomban megvenni. Néztem sok videót arról hogy így kell letölteni vagy, úgy kell letölteni, ez sikerült is. Csak az a baj hogy vagy demó verzó, vagy olyan tört hogy csak az egyjátékos módban tudok játszani. Kérdésem az hogy, van e olyan Minecraft kliens ami ingyenes, és tudok vele játszani szerveren? Pl.:Hypixel
Válaszokat előre is köszönöm.
ÜDV.: SteelPlayer
2016. aug. 12. 22:33
1/6 CoolCraft24 válasza:
Teamextreme launchert ajánlom (sajna a hypixel szervere ne mükszik rajta mert ahhoz eredeti mc kell
2/6 A kérdező kommentje:
MMM. Nem baj azért köszönöm.
2016. aug. 12. 22:39
3/6 anonim válasza:
ha a hypixelen akarsz játszani meg kell venned
szerintem még 10 eurót se ér, nem hogy 24-et
más játekokat 1000x nehezebb és több időbe telik megírni
4/6 anonim válasza:
"sajnos nem áll módomban megvenni"
akkor nem tudsz vele játszani. valami attól eredeti hogy megvetted
5/6 anonim válasza:
Úgy, hogy MEGVESZED b+!!! Én egyébként sokáig skaiacraft launcherrel használtam a legendarymc kliensét, eredetinek nem lehetett használni (értsd: onlineos szerverekre az se megy fel), de pl. modokat, cheateket (á, nem cheateltem soha) sikerült betenni. A launcher a titka mindennek, az alap .jar fájl szinte ugyanaz.
6/6 anonim válasza:
Ha az eredeti Minecraft-tal szeretnél játszani, ahhoz sajnos meg kell venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!