Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért dob ki az EREDETI...

Miért dob ki az EREDETI Minecraft?

Figyelt kérdés
A menüben minden rendben, generálok egy világot, tökéletesen betölt. kb. fél percig minden működik aztán lefagy majd kidob. Utána a lancher is kiír egy hibaüzeneted. Régen működött, ezért nem értem mi a baj.

2016. máj. 29. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:

> kiír egy hibaüzeneted

Pontosan mit?

2016. máj. 29. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Töröld le. telepítsd újra. A java-t is! ha 64 bites rendszered van mindenképp 64 bites java-t használj. ez álltalába megoldja a efféle problémákat.
2016. máj. 29. 13:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ez volt a hiba üzenet

[21:43:12] [Server thread/INFO]: player joined the game

[21:43:19] [Server thread/WARN]: Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 6143ms behind, skipping 122 tick(s)

Egyébként amíg megy a játék addig az állatok nem mozognak, csak ha sebzem őket, illetve az elytra sem megy.

A java a legfrissebb, tegnap töltöttem le az oldalról, a játékot is újratelepítettem. Majd kipróbálom egy másik gépen is, hátha azon megy. (De azért a sajátomon szívesebben játszanék.)

Várom a további ötleteket! :)

2016. jún. 1. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
olyan mint ha gyenge lenne a proci. nos arra tudok gondolni hogy valami a géppel nem okés pl.:a rendszer gyengélkedik. A Java-ból biztos hogy a 64biteset szedted le? melesleg nem tudom hogy eredetin hol de nézd meg mennyi memóriával fut a játék, lehetőleg 1 giga legyen
2016. jún. 5. 00:06
 5/6 A kérdező kommentje:

A játékhoz van elég teljesítménye a gépnek, és egyáltalán nem akadozik. Egy 4 magos intel core i7 2.4GHz 8gb ram meg egy amd radeon 2gb-s videókártya.

Eddig minimum grafikán volt 140 maxon 50 fps.

Azt hol tudom beállítani, hogy mennyi memóriával menjen a játék?

2016. jún. 5. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Driverek?
2016. aug. 13. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!