Hogyan tudom lenovorol letörölni a bandicam video felvevő programot?
Figyelt kérdés
?2016. aug. 12. 21:12
1/9 tabaki válasza:
Mint bármely egyéb számítógépről, ennek semmi köze a márkához. Milyen operációs rendszered van? Hogyan próbáltad?
2/9 A kérdező kommentje:
úgy próbáltam h be mentem a File updait ba és ott job
klikkeltem a programra és nincs ott h Delete
2016. aug. 12. 21:36
3/9 tabaki válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
ja sory xD Windows8
2016. aug. 12. 22:18
5/9 DjImipapa válasza:
Mi a fene köze az oprendszernek a program eltávolításához?????😃 revo uninstallerrel minden eltávolítható, erre találták ki😃
6/9 tabaki válasza:
@#5:
Van némi mély bölcsesség a szavaidban, de a rendszer azért nincs meglőve külső szoftver nélkül, megvan a saját programja is erre a célra. Ennek az elérése viszont nem feltétlenül azonos az egyes Windows-verziókban -- a az oprendszer firtatásának csak ennyi lett volna a szerepe.
7/9 DjImipapa válasza:
Tabaki!😃 Értettem, kérek engedélyt...........
8/9 tabaki válasza:
Naaa, de hát nem? Egyébként meg gondolom, hogy Kérdezőnek tényleg a Revo a legkényelmesebb megoldás, ott nem köll keresgélni, hogy most éppen milyen néven és hova dugták MS-ék a Vezérlőpultot.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a Válaszokat
2016. aug. 13. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!