Tudnátok ajánlani képernyő felvevő programokat és videószerkesztőket gépre?
Felvevőt camstudiot probaltam, de nem jott be, szaggat. Kiprobaltam egy probaverziot, apowersoft a neve, na az nem szaggat, szoval nem a gep gyengesege a hiba. Frapsrol , obsrol hallottam de nem tudom melyik lenne erdemes JATEKOKhoz. Olyan ami nem szaggat es hangot is rendesen vesz .
Videoszerkeszto, sony vegasrol hallottam de nem tudtam letolteni. Nem tusok videot vagni, szoval valami olyan lenne jo amin konnyu kiigazodni. (magyar lenne a legjobb)
Koszonom!
Ha videót szeretnél csinálni, akkor:
Videó felvevő: Bandicam (a neten bárhol letudod tölteni, könnyen kezelhető, magyar) (Ingyenes verzió: 10 percet tud felvenni, de van fizetős is, de szerintem a tíz perc elég bőven, mert utána még tud felvenni ugyan ennyit.
Ahogy az előző írta Fraps csak egy percet v mennyit tud felvenni, ezért inkább a bandicamot ajánlom, de a fraps is megfelel videózáshoz, ha nem akarsz hosszabb klippeket készíteni.
Videó felvevő: Igen a movie maker, nagyon jó, könnyű.
Movie Maker Live, kicsit összetettebb, mint a sima movie maker, de mind a kettő jó.
Sony vegas nagyon ismert, és nagyon jó, de nnehéz is egyben.
Inkább aZ előző kettőt ajánlanám, mindet letudod tölteni a netről, magyarul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!