Hogy lehet iPhone 5 -re feltenni egy iGo -t?
Figyelt kérdés
Android párti vagyok, semmit nem értek az iPhon-hoz, Samsungnál csak felmásolom telepítem és kész, iPhone-ra ez nem lehet? most szedtem le egy iPhonos iGo-t torrentről, de nm tudom a telepítőket felmásolni, pls. segítsetek.... ismerős hétvégén megy vissza münchenbe és még egyszer nem akar neki vágni az útnak GPS nélkül. tök analfabéta szinten ha lehetnem mert semmit nem tudok ezekről az itunes-ről meg istore meg mit tudom én mik ezek... pls plspls2016. aug. 11. 20:09
1/2 A kérdező kommentje:
Mi az isten az a jealbreakelés?
2016. aug. 11. 20:26
2/2 anonim válasza:
Több lehetőséged is van.
Jailbreak, és warezolsz. Ezt a kérdésed alapján nem javaslom, mert hamarabb csinálsz téglát a telefonból, mint navigálsz vele :-) Ráadásul nem éppen etikus.
Van olyan, hogy a appstore-ból megveszed. Kb. 30 euró, nem egy fél ház. Ez a legegyszerűbb. Ha van olyan AppleID a gépen, amihez bankkártya is van társítva, 10 perc alatt megoldódik a problémád.
Van olyan, hogy használsz vmi más, offline működésre is képes navigációt (pl. a Google maps is tudja, tud letölteni az útvonalhoz offline adatokat).
Vagy szerzel roaming adatcsomagot, és mész a waze-val. Ez is egy jó megoldás. A program sok adatot nem forgalmaz, szóval nem kell Gbyte-os csomagokba beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!