Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » IPhone-ról MacBook-ra hogy...

IPhone-ról MacBook-ra hogy tudom feltenni a képeimet, illetve a videóimat?

Figyelt kérdés
Új Mac felhasználó vagyok és ha rádugom a gépre a telefont, akkor az iTunes-on kívül, sehol máshol nem tudok belenézni a telefonba, és az iTunes nem kezeli a képeket. Esetleg, valami külső program kell hozzá?

2014. jan. 5. 01:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ott van az iPhoto. Azzal tudod.
2014. jan. 5. 01:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyébként az iTunes is kezeli, csak most nincs iOS eszköz itt így nem tudom megnézni, hogy hogyan.

Elolvastad már az iPhone kézikönyvét? Abban is le van írva.

2014. jan. 5. 02:00
 3/3 anonim válasza:

Rá dugod a Mac-re USB-vel, megjelenik az iPhoto, ha nem tölsd le, azután képek importálása és kész.

Az iPhoto az Apple képkezelő programja. Az újabb Mac-eken már alapból rajta van. Ha neked nincs de új töltsd le ingyenesen a Mac App Store-ból.

Ha ott nem ingyenes, akkor vedd meg, vagy tölsd le YouTube tutorial videó alapján, vagy Softonic-ról.

2014. jan. 5. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!