Outlook 2016-ban miért nincs kapcsolat sosem?
Internet van, bejönnek a weblapok akadály nélkül de az Outlook mindig azt írja hogy nincs kapcsolat és nem tölti be a leveleket.
Ezelőtt az volt a baja hogy bejött a betöltő képernyő amikor megnyitottam és mindig csak annyit írt hogy "Feldolgozás..." és nem jött be. Csináltam egy hibaelhárítást ami újratelepítette és most már bejön csak kapcsolat nincs.
Sokminden lehet a probléma oka. Pl.: nincs rendesen beállítva a kimenő és/vagy a beérkező levelek kiszolgálója. Ha Gmail fiókod van, ott a netes felületen is engedélyezni kell a POP / IMAP levelezést. Az automatikus küldés-fogadás beállítása, a manuális küldés-fogadás kattintására sem megy? A portok beállítása jó? Milyen szolgáltatónál vagy, milyen fiókot használnál?
A beállításokhoz itt találhatsz segítséget:
A "Kézi beállítás, vagy további kiszolgálótípusok megadása" opció alapján nem sikerült megcsinálnom. Aztán megpróbáltam az "E-mail fiók" opciót, beírtam az adataimat és ezután már betöltötte az adataimat.
Egyébként ezelőtt tökéletesen működött, sohasem kellett állítgatni. Egyik napról a másik napra pedig feladta a szolgálatot.
Egyébként ez a magán e-mail fiókom, a Diák Office-t használom tehát nem tört a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!