Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Outlook 2016-ban miért nincs...

Outlook 2016-ban miért nincs kapcsolat sosem?

Figyelt kérdés

Internet van, bejönnek a weblapok akadály nélkül de az Outlook mindig azt írja hogy nincs kapcsolat és nem tölti be a leveleket.

Ezelőtt az volt a baja hogy bejött a betöltő képernyő amikor megnyitottam és mindig csak annyit írt hogy "Feldolgozás..." és nem jött be. Csináltam egy hibaelhárítást ami újratelepítette és most már bejön csak kapcsolat nincs.

2016. aug. 11. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokminden lehet a probléma oka. Pl.: nincs rendesen beállítva a kimenő és/vagy a beérkező levelek kiszolgálója. Ha Gmail fiókod van, ott a netes felületen is engedélyezni kell a POP / IMAP levelezést. Az automatikus küldés-fogadás beállítása, a manuális küldés-fogadás kattintására sem megy? A portok beállítása jó? Milyen szolgáltatónál vagy, milyen fiókot használnál?

A beállításokhoz itt találhatsz segítséget:

[link]

2016. aug. 12. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Még valami: a fiók beállításainál tesztelted a fiókkezelést?
2016. aug. 12. 09:49
 3/3 A kérdező kommentje:

A "Kézi beállítás, vagy további kiszolgálótípusok megadása" opció alapján nem sikerült megcsinálnom. Aztán megpróbáltam az "E-mail fiók" opciót, beírtam az adataimat és ezután már betöltötte az adataimat.

Egyébként ezelőtt tökéletesen működött, sohasem kellett állítgatni. Egyik napról a másik napra pedig feladta a szolgálatot.

Egyébként ez a magán e-mail fiókom, a Diák Office-t használom tehát nem tört a program.

2016. aug. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!