Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi bajuk az embereknek a...

Mi bajuk az embereknek a windows 10-zel?

Figyelt kérdés
Sokan inkább visszaváltanak win 7-re, vagy amit éppen jobbnak találtak, arra. Nem éri meg? Vagy csak simán rossz?

2016. aug. 10. 06:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

Aki szerint "keylogger", meg minden adatunkat elküldi a központnak, az tudja bizonyítani is, vagy csak már megint az üres rágalmazás megy?

Pontosan le van írva a License Terms-ben, az MSA-ban és az MPS-ben, hogy milyen adatokat és miért továbbít a rendszer.

Vannak benne ilyenek is:

"We don’t claim ownership of Your Content. Your Content remains Your Content and you are responsible for it."

Ha most nem egy operációs rendszerről, hanem egy másik személyről állítanának ilyen f&szságokat, az simán rágalmazás lenne.

G.

2016. aug. 10. 11:08
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy gondolom, idegen a dolog, meg a hírek, meg amit mondanak.. Kipróbálja a szerencsétlen ember, aztán meghallja a híreket. Sokan nem önálló véleményt formálnak, felháborodva telepítik vissza a régi rendszert és nem is a saját véleményük miatt.
2016. aug. 10. 11:49
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

Jaj, ezt imádom. :) Senki nem fizet a windows-ért, és mégis mindenki szidja „hányni tudnék tőle", meg hasonlók. LOL

Egyébként aki paranoiás az ki tudja kapcsolni az adat gyüjtést, és ki lehet irtani róla az áruházas programokat is. Sőt, még az áruházat is.

2016. aug. 10. 11:51
 14/26 anonim ***** válasza:
86%

13#

Pontosabban attól tudnék hányni aki ok nélkül szidja, nem a rendszertől.

(Ékezetek azért nincsenek mert telefonról írtam)

Meg van az a sok szerencsétlen, aki az 5-6 éves gépére felrakja a Windows 10-et és nem kompatibilis a driverekkel... ez már az ő gépe hibája, nem a rendszeré. Persze egyből a rendszert szidja. És csak annyit tud, hogy a vindóz héttel működik. Igen. Mivel a Windows 7 már több mint 7 éves.

2016 van, nem kötelező mindenkinek régi szemeteken futtatni az op. rendszert. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy dolgozzon/kérjen a szüleitől pénzt és vegyen jobb gépet.

Kérdezőnek meg annyit, hogy azok váltanak vissza Win 7-re akiknek bajuk van a driverekkel (mivel egy régi szemét a gépük). Játékokhoz biztos, hogy megéri.

Nem rossz, inkább (mint ahogy már írtam) a géped lehet rossz.

2016. aug. 10. 12:11
 15/26 tabaki ***** válasza:
82%

Az a legfőbb bajuk, hogy néhány évig még reális alternatívaként ott a sokkal hagyományosabb megjelenésű hetes. A legtöbb felhasználót egyáltalában nem érdeklik a rendszer alapjaiban bekövetkezett változások, de a felszín módosulása (startgomb, csempék) azonnal sokkolja őket -- ez egyébként elég vicces mondjuk linuxból nézve, ahol az ember játékból is kipróbál olyan felületeket, amelyek jobban különböznek egymástól, mint három Windows-verzióugrás. Ehhez hozzájárultak a túl korán kihozott tízes gyerekbetegségei meg a driverproblémái, de ezeknek a legnagyobb része mára rendeződött, és a rolling release során nyilván egyre kevesebb és kevesebb gondot jelentenek majd.

A tízes kezelőfelülete semmivel sem kevésbé átgondolt, ezért ugyanolyan gyorsan megtanulható, mint az eddigi verzióké. Sokan viszont egyáltalán nem akarnak tanulni, ezért nem gondolnak bele, hogy az tulajdonképpen egy ideiglenes kegyelmi állapot, hogy most éppen három támogatott verzió is van a piacon, és ettől függetlenül a legújabb a fejlesztés kijelölt útja. De már egy éve is megjelent itt egy-két aggodalomtól remegő kézzel begépelt kérdés: Tényleg igaz, hogy majd a Windows 7 támogatása is lejár? -- szóval, az emberekben azért lassan tudatosul, hogy a világ változik. Pár éven belül felnő az a generáció -- beleértve a fejlesztőket és gyártókat --, amelynek a tízes lesz a megszokott és természetes, ergo semmi bajuk nem lesz vele. Akik ma még utóvédharcokat folytatnak a régebbi verziók oldalán, azoknak érdemes belegondolniuk abba is, hogy a Microsoft szándéka szerint ez lesz az „utolsó” Windows, tehát végre megkapják, amit akarnak: Nem lesz több váratlan, nagy változás, csak szép csendes, folyamatos fejlődés... Hát nem megéri az a néhány perc/óra tájékozódás?

2016. aug. 10. 12:21
 16/26 anonim válasza:
0%

faternak pl net nélkül nem engedte múltkorában a bejelentkezést. az milyen? nehogy már a gép elindítása is netfüggő legyen?? gusztustalan. én maradtam volna a win7nél, de az új laptopom nem kompatibilis vele, így win8 került rá, de win10-et soha nem teszek fel.

ha úgy elérhető lesz, hogy nem muszáj neki netet látnia, akkor esetleg, ha már nagyon csak azzal tudok valami jó játékot futtatni. de pl a win8-on akartam múltkor gta 4-et jászani (eredei lemez), és a k**va anyjáért nem tudtam felrakni, aztán besokalltam. Anno win7-re simán felment.

2016. aug. 10. 12:38
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Gusztustalan ? Tudod te ennek a szónak a jelentését ? Nem hiszem.
2016. aug. 10. 13:00
 18/26 anonim ***** válasza:
77%

helyi fiók pls

kétperc kiguglizni...

2016. aug. 10. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

#16 a tipikus esete annak, amikor valaki a saját tudatlansága miatt fikáz valamit.

G.

2016. aug. 10. 16:04
 20/26 anonim ***** válasza:
69%
Igen :) Tipikus esete bizony. Ezért fontos hogy mindenki saját maga alkosson véleményt, vagy idegenekét csak nagyon körültekintően fogadja meg.
2016. aug. 10. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!