Mi bajuk az embereknek a windows 10-zel?
Azért mert az ilyen emberek buták, és nem tudnak, (vagy lusták) elolvasni néhány sornyi magyar utasítást.
Egy rendszerben , van egy úgynevezett "Súgó" rész, ahol leírják egy 5 éves gyerek szintjén, hogy mit hol talál, és mi hogy működik.
De neem, az már sok ! Inkább szidják.
Semmi gond nincs a windows 10-el ! Egy éve használom, soha semmi fagyás, és minden működik rajta. Az egyik legjobb rendszer .
Átlag felhasználónak lehet hogy jó. Próbálj meg Win 10 alatt programozni Delphi 7 -ben. Fel sem települ vagy hatalmas kínlódással. Az XE10 meg nagyon drága.
Talán még egy dolog: Én akarom uralni a számítógépem minden szempontból. Ez egyre inkább elveszni látszik.
Több dolog, először is a kicsipuha tűzzel-vassal próbálta az emberekre kènyszerìteni, ìgy helyből közutálattal kezdte.
Másodszor, mint már ìrták erősen megkèrdőjelezhető módon gyűjti rólad az adatot.
Harmadszor, mint minden új winfost, ezt is kiadták sz.rásig tele buggal, amit mèg a mai napig is javìtanak...
Mindegyik Win gyűjtött adatokat, csak eddig nem verték nagy dobra.
Egyébként aki ezzel érvel, az nézzen már utána ennek, hogy rájöjjön hogy milyen "adatokat" gyűjt is pontosan ! Aztán jöhet a megdöbbenés. :)
Es akkor mivan ha adatokat gyujt?
Max azokat, amik nehany funkcio tovabbfejlesztesere kell.
En is kb 1 eve hasznalom, szerintem teljesen jo. Ugyanazon a gepen a win 10 sokkal gyorsabb nekem! Sot a 7-nel gyorsabban indult el a Win Xp-s, 10 eves laptopom....
A win 8-nal mindenkinek a start menu volt a baja... Azt meg lehet oldani kulso programmal. A sok hulye meg az eletevel is vedi a vindoz hetet mer a tiz adatokat gyujt meg felajanja a zingyenes frissitest!!44!
Ugye milyen rossz...
Sot a legtobben ugy ugatnak, h ki sem probaltak a 10-et...
8# vagyok.
A start menus resznel kimaradt h a 10-be visszaraktak... Igy a nyomorekoknak uj hibat kellett talalniuk, ami miatt nem valtanak.
Meg irjak h "biztos nem valtok" "winows 7 forever" ... Hanyni tudnek az ilyen szanalmas idiotaktol...
"Es akkor mivan ha adatokat gyujt? "
Maximálisan egyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!