Kingroot-al rootolható az Asus phonepad 7?
Figyelt kérdés
Van egy Asus phonepad 7 tablatem. Feltétlenül szükséges lenne rootolni de félek belevágni. Ismerősöktöl hallottam hogy a kingroot nagyon biztonságos és egyszerű. Tabletnél is műköik?
Több helyen olvastam hogy ha elrontom akkor annyi a készüléknek.
Szerintetek nyugodtan csinálhatom?
2016. aug. 8. 23:08
1/12 anonim válasza:
ilyen "ONE CLICK" fajta progikkal nekem soha nem sikerült...próbálkozz odinnal
2/12 A kérdező kommentje:
De ártani árthatnak?
2016. aug. 8. 23:13
3/12 anonim válasza:
de próbáld meg először azzal amit te láttál ha nem sikerül utána próbálkozhatsz odinnal :)
4/12 anonim válasza:
hááát nekem nem ártott csak gyorsabb lett tőle a teló....hisz törölhettem minden gyárilag rárakott cuccokat (amit ugye rootolás nélkül nem törölhetsz könnyen)
5/12 A kérdező kommentje:
De ugye olyan nincs hogy rányomok a nagy root-gombra és pl tönkrevágja?
2016. aug. 8. 23:17
6/12 anonim válasza:
nem szerintem tuti nem....amúgy azt is nézd mit kommentelnek róla és hanyasra van értékelve
8/12 anonim válasza:
nekem kingrootal sikerült de az aplikációval nem PC-n keresztül
9/12 A kérdező kommentje:
Na megpróbáltam kingroot-al. Az applikációval. Nem sikerült. Órákon át vártam hogy történjen valami, de csak a verify root status feliratot mutatta kb 4 órán át. Hát gondolom többet nem lett volna érdemes várnom.
Úgyhogy jöhet az odin :/
2016. aug. 9. 14:55
10/12 A kérdező kommentje:
Áhhhh feladom. Odinnal csak samsungokat lehet?
2016. aug. 9. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!