Tudnátok ajánlani nekem egyet? (továbbiak lent)
Figyelt kérdés
A kérdés az lenne,hogy tudnátok-e ajánlani nekem egy Linux operációs rendszert,ami elfut ezen a konfigon? egy régi gépre raknám fel. A konfig:
Intel Pentium MMX 133Mhz
60MB Ram
80GB HDD
DVD-RW Drive
-------------------------
Köszönöm a segítséget!
2016. aug. 4. 14:38
1/4 kovpet válasza:
Fel lehet tenni rá Linuxot, de mire akarod majd használni?
Áramban megeszi az értékét napok alatt egy ilyen gép, viszont gombokért kapsz sokkal jobbat. Értelmetlen ezzel foglalkozni szerintem.
3/4 anonim válasza:
A 60 MB RAM erősen korlátozza a felhasználási lehetőségeket, de íme néhány lehetőség:
Tiny Core Linux
Damn Small Linux
NanoLinux
4/4 Tom Benko válasza:
60MB RAM? Huhh, erre inkább plédet tegyél. Milyen RAM? Lehet, hogy tudok adni egy pár morzsányit. Tehetsz rá Linuxot, de az valami extrém disztró lesz, neked a kérdés alapján kb. használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!