1GB Rammal milyen operációs rendszert válasszak?
Az van hogy egy ilyen nagyon alap, csak facebookozós, netezős gépet kellene összeraknom, amibe csak 1 gb ddr2-es 800mhz ram fér bele.
Milyen oprendszer lenne az ideális? Persze csak 32 bit, én win7 re gondoltam, de aztán olvastam hogy a win7 jobban eszi a ramot, mint a 8, szóval 8 optimálisabb lenne? Esetleg Vista?
Hát igazából mint írtam nem volt még gépe, csak egyszer-kétszer használta az én gépemet kisebb korában, amikor még otthon laktam, meg amennyit suliban infón találkozott számítógéppel :D Így igazából lényegtelen, a fontosabb dolgokat úgy is meg kell mutatni neki.
Elsőnek most Win 8.1 32 bitet tettem rá, megnézni meg tesztelni hogy mennyire "gyors" ( vagyis inkább hogy elviselhető-e :DD ) még nem volt időm, de ma megnézem, ha jó akkor marad, ha nem akkor ráteszek valami linuxot, majd utána nézek melyik a legfelhasználóbarátabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!