Mi lehet a hiba? Facebookon hirdetek,4500 embert ért el a hirdetésem és 3 (! ) kattintott rá.
Weblapokat kinal a hirdetes egyedi koddal keszitve havi 35 euroert, nemetben.
25 es 55 ev kozotti, facebook-oldal adminisztrator vagy kisvallalkozo a szuresem.
Nem tudom mit rontok el. Borzalmas szerintem 4500bol 3 kattintas ez nincs egy ezrelek!
Ez 4500 db ,,jobb oldali hirdetes" ami a facebookon barhova mesz akkor is latszik.
A 4500 embernek osszesen 9000szer jelent meg.
# 4/4 Időpont ma 19:51
Üdv a marketing világában. Ez így működik.
Irreálisan magas árat kérsz - évi 420 Euro - ez az egyik.
A másik, hogy tele van az ilyen jellegű hirdetésekkel minden és igazából senkit sem érdekel. Nekem is csak domain és tárhely kell ami éves szinten is kijön a te egy havi díjadból. - Az oldalakat megírtam magamnak, de ma már annyi féle előre telepített rendszer van, hogy szinte mindenki összekattintgat(hat)ja magának.
Nos, azt a szubjektiv velemenyt hogy ,,nekem tökéletes az osszelattintgatas is" nem nagyon tanacsos belekeverni egy ervelesbe.
A robogokat a robogoklal, a motorokat a motorokkal erdemes intelligens emberek kozott osszehasonlitani :) Masnak nincs ertelme mert szubjektiv hogy most kinek mi.
A hirdetest attettem tegnap este adworsre, kb 10 erdeklodo.jott az ejszaka a 30 kattintasbol.
Hanyagolom a facebookot ezentul hirdetesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!