Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop probléma?

Photoshop probléma?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát kijelölök egy területet, és nem azt színezi be, hanem a háttetet. Az invert parancs (fordított kijelölés) nem működik.

2016. júl. 28. 09:42
 1/6 Lajos54 ***** válasza:

Jó erősen nagyítsál rá a képre, akkor meg lehet látni, hogy valóban összeérnek-e a vonalak. Ha nem teljesen zárt a kijelölt terület, akkor "kifolyik" a festék.

CorelDraw-nál van olyasmi lehetőség ilyen esetben, hogy "Vonalak zárása", nem emlékszem, hogy a PS-nél van-e, de elképzelhető.

2016. júl. 28. 09:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, összeérnek.
2016. júl. 28. 10:09
 3/6 Lajos54 ***** válasza:

Valószínű, hogy az alap beállításoknál nem lehet valami jó, nálam simán működik. Viszont ahogy elnézem, nem azonos verziónk van. Az enyém már elég régi (CS), de hát ez van meg jogtisztán. Emiatt sajnos nem tudok konkrétan segíteni.

Csak tipp: próbáld a Súgóban keresni, hátha találsz valamit. Vagy keress a Google segítségével tutoriálokat, persze a Te verziószámoddal.

Egy példa:

[link]

2016. júl. 28. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megtaláltam a problémát. :)

[link]

Próbálgattam az általad leírtakat megcsinálni és ezzel a beállítással elértem azt, amit te is emlegetsz.

2016. júl. 28. 12:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolso, nagyon szepen koszonom!!!!

Ez volt a problema, orok hala :D

2016. júl. 28. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :)
2016. júl. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!