Miért nem tud települni a Photoshop? Gép probléma?
Egy éve lett a Fujitsu laptopom újra emelve mert Vista volt rajta, azt hittem az a baja, hogy a Photoshop 5 vagy 6 nem akar települni rá.
De miután rátették a Windows 7-et, utána se akar - egyszerűen miután órák hosszat vártunk, a végén kijött, hogy sajnos sikertelen a telepítés. Ezt ötször legalább, míg a csávó feladta és mondta, hogy térjek vissza a 3-mashoz. Nem tudta megmagyarázni.
Ez miért van?
Tényleg olyan régi a gépem (9-10 éves lassan) hogy már új programok nem is tudnak rajta futni?
Jelenleg a Photoshop CS3 van rajta, mert a 4-es még futott rajta de az sajnos próba volt csak...
Tényleg új gép keresésébe kéne ezért fognom?
Fontos lenne tudnom, mert munkámhoz eléggé nélkülözhetetlen az Adobe programok, mint az InDesign, Illustrator és PS...
És ebből az új verziókat használnám.
Ez nem most történt, 1 éve kb, mert akkor lett volna fontos - de most megint előjött a téma, és lehet hogy szükségem lenne rá a közeljövőben.
Pontos hibaüzenet nem volt, csak ez hogy sikertelen telepítés... de mindegyiknél.
Direkt meg akartam nézni mi lehetett az oka, de gyanítom a proci nem bírja...
A win 7-re is húzta a száját a pali, hogy nem biztos, hogy menni fog, de akkor nem volt választásom.
Mostmár biztos vagyok benne, hogy le kellene cserélnem...
Mire figyeljek ha új laptop beruházába fognék és ilyesmire használnám? (Lenovo éd Dell-ben nem gondolkozok mert csakis rossz tapasztalataim voltak velük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!