Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez hogy lehet? ( hdd -ssd->...

Ez hogy lehet? ( hdd -ssd-> utp kábel összeköttetés)

Figyelt kérdés
szóval én nem rég kipörgetem egy játékot 69% osra aztán letöröltem. ez a játék telepítve lett egy szomszédos pc be amimben hdd van ( az enyémbe ssd) és mikor megosztatom a játék mapályát és ot elinditotam a játékot a letörölt 69% mentést tudtam elindítani. Ez minek tudható be? talán az ssd az tulajdonságának, hogy akkor törlődik ki tényleg 1 fálj ha egy másik felülírja nem? vagy más miatt. ( amugy a játék az asssasin creed 4)

2016. júl. 27. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem ott vannak a mentések ahol a játék volt
2016. júl. 27. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előző is megválaszolta. De akár az is lehet, hogy ha csak a vezérlőpultól törölted, hogy bár ugyanott volt a savegame, de az uninstaller úgy lett megírva hogy a telepítést követően létrehozott userfile-okat hagyja békén.
2016. júl. 27. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Egyik program sem ment a mappába ahova települ, erre van a documents mappa.
2016. júl. 27. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
Pont call of dutyval játszok. Annak tudod hogy hol van a mentési helye?
2016. júl. 27. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy #2 írta. A játékok törléskor általában nem pucolják ki a mentéseket, gondolva arra, hogy hátha játszanál még vele később.

G.

2016. júl. 28. 09:35
 6/6 A kérdező kommentje:
kösszi :) értem, csak nagyon meglepödtem
2016. júl. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!