Hogy tudom összekötni a notebook-omat a TV-mmel? Milyen módon tudom ezt megtenni? (VGA-SCART csatlakozókon keresztül elsősorban) Részletek lent!
Figyelt kérdés
Lényegében a notebookon VGA kimenet van csak, és az ősrégi TV-m re van kötve az IPTV set
top box, scart kábellel. DVD lejátszó nincs rákötve a modemre, így gondoltam hogy
valahogy megolható lenne az, hogy a laptopot a DVD lejátszó helyére kössem rá, tehát
VGA-SCART az összekötési lehetőség. Milyen módon tudom ezt megtenni? Mit kell hozzá
vennem? Kb mennyibe fájna az egész dolog?
Ilyenem van:
2013. jan. 3. 00:13
1/8 anonim válasza:
www.argep.hu/trend/VGAS/Vga-scart.html
Vagy még esetleg egy vga-rca hogyha van a tv-n rca
www.argep.hu/trend/VGAR/Vga-rca.html
De olcsóbban kijössz ha maradsz a scartnál :D
2/8 A kérdező kommentje:
megpróbáltam ezt az ősrégi tv-t meg a notebook-omat összekötni, de nem sikerült :/ mármint rádugtam, a laptop érzékelte, be is hozta az új felbontást (ami a tv-n van) de a tévén csak a hangyaháború jött be és semmi más :S mi lehet a gond? tűl régi a tvm?
2013. jan. 11. 16:13
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
uuuu csak nem tudom hogy a beltérin ki vagy bemenet a hdmi :/
6/8 A kérdező kommentje:
Értem :/ de ez egy nagyon régi TV nincs rajta hdmi kimenet :/ az még a notebookon sincs! :/ ez is megfelelne akár? [link]
2013. jan. 16. 06:34
7/8 anonim válasza:
Igen :)
ha van rca bemenet a TV n ha nincs akkor av rol rca ra átalakítót belehet iktatni
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget, próbálkozni fogok! :)
2013. jan. 16. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!