Hogyan távolítsam el ezt a vírust? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Letöltöttem valamit egy félrekattintással és telepítettem mert azt hittem h jó fájlt szedtem le. CCleanerrel próbáltam eltávolítani de sajna az Eltávolítás helyett a Törlésre nyomtam és most nem találom sehol, hogy hogyan törölhetném ki. Megpróbáltam az összes mapáját eltávolítani, de kiírta, hogy használatban van, szóval beépült. Valami szaki segítsen kérem!2016. júl. 25. 00:08
2/6 A kérdező kommentje:
reimage repair
2016. júl. 25. 00:27
3/6 A kérdező kommentje:
Navigáljon a ’Start menü’ → ’Vezérlőpult’ → ’Program eltávolítása’ vagy ’Programok telepítése és törlése’ menühöz.
Keresse ki a Reimage vagy a Reimage Express bejegyzést, és kattintson az ’Eltávolítás’ gombra.
így sem működik mert onnan is töröltem, nem eltávolítottam sajna :c
2016. júl. 25. 00:28
4/6 DjImipapa válasza:
Telepítsd újra, és revouninstallerrel szedd le.
5/6 A kérdező kommentje:
Szia! Mit telepítsek újra? A CCleanert újra raktam, nem változott semmi. A progi meg még mindig fent van :/
2016. júl. 25. 11:38
6/6 A kérdező kommentje:
AZta, köszi. Sikerült mindenhonnan kiírtani azt a szar :)
2016. júl. 25. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!