Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan távolítsam el a pagego....

Hogyan távolítsam el a pagego. Ru nevű "vírust" a böngészőimről?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy van hozzá egy program, de azzal nem megy, mert miután vizsgált, már kikell fizetni ahoz, hogy el is távolítsa. Nektek nem volt meg ez a vírus? Amikor elinditom a böngészőt, akkor egyből ezt az oldalt adja be... és ez azért rossz, mert rengeteg reklám ugrik be miatta, hiába van adblock plussom. Kérlek segítsetek:c

2015. nov. 15. 20:22
 1/3 A kérdező kommentje:
köszi.
2015. nov. 15. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Töltsed le a Malwarebytes free programot, és telepítsd. A beállításokban állítsd be hogy tömörítvényeket, és Rootkit-eket is vizsgáljon! Ha ezek megvannak, mehet a teljes rendszervizsgálat! Ha ez sem segít, telepítsd újra a böngészőt.

[link]

2015. nov. 15. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Az utólagos vírusirtás mikéntjéről, a hozzá való lehetséges eszközökről már ezen kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..

#3-as (2015-06-29 21:00-kor kelt) hozzászólásában már írtam.

A lényeg: ne az élő, futó rendszeren hajtsd végre, hanem vagy másik tiszta gépbe átrakva a fertőzött meghajtót és ott végrehajtva a víruskeresést; vagyrendszerinduláskor lefutó vírusirtót használva; vagy csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.

Az említett kártevő specifikus eltávolításához szükséges lépésekről itt olvashatsz:

[link]

el kell távolítani a böngésző kiegészítői közül, leellenőrizni, hogy nem csapódott hozzá a böngésző indítóikonjához, jiszedni a %windir%/system32/Drivers/etc/hosts állományból a vírusra utaló sorokat, stb...

2015. nov. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!