Windows telepítésnél sajnos nem figyeltem oda és 2 windows maradt a gépen. Az egyiket törölni szeretném. Hogy?
Figyelt kérdés
Windows 10 installálás után a win10 nem működött ezért felraktam a gépre egy Win7-et csak azt a másik partícióra így 2 Windows maradt a gépen. A D meghajtón van a jó Windows de viszont pont ezen van minden más fájlom is szóval ezen nem kellene windows legyen. A C meghajtón van a rossz viszont pont itt kellenne lennie a jónak. Hogy tudnám a D-ről leszedni a Windowst majd telepíteni a C-re úgy hogy a D-ről nem vesszen el semmi?2016. júl. 24. 14:50
1/4 anonim válasza:
Sehogy.
Formázod a C-t, átmásolod rá a fájlfaidat és kész is vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
Kérlek kifejtened ezt nekem bövebben?
2016. júl. 24. 17:35
3/4 anonim válasza:
diskmanagement (lemezkezelő)
segítségével formázod azt a lemezt, ami nem kell.
(kiválasztod a particiót és jovv klikk/formázás)
az adataidat, amiket nem akarsz a windows mappában látni átmásolod utána a frissen formázott meghajtóra.
4/4 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam de az indító állomány sanszos hogy rajta van a C-n is ezért a D-n levő sem fog működni :(
2016. júl. 24. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!