Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol vehetnék Budapesten Cod...

Gryphon kérdése:

Hol vehetnék Budapesten Cod 2-t? Sajnos nem találok sehol.

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 09:26
 1/8 DjImipapa ***** válasza:
Pontosan tudom, hogy újpesten....., 2 DVD-s, deluxe, és specialforce...:)Egy összeget kéne tudnom, privátba megoldható!:)
2016. máj. 30. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Tényleg megéri bejárni egész Budapestet ahelyett, hogy két kattintással megvedd a digitális verziót?
2016. máj. 30. 12:27
 3/8 DjImipapa ***** válasza:
Kérdés a mennyiért....!😃
2016. máj. 30. 14:31
 4/8 A kérdező kommentje:
új, fóliás? Nekem csak olyan kell origi használatlan kóddal...
2016. jún. 1. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
igen, megéri bejárni Budapestet...egyébként csak h tudd nem voltam sehol még ez miatt, és igen láttam steamen. És van akinek fontos 2 ezer ft is, attól függetlenül, hogy két helyen is dolgozom iskola mellett. ez valószínűleg több, mint amit te felmutatsz..kímélj meg, ha már nem a kérdésre válaszoltál..
2016. jún. 1. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
ja és bocs, ha nyers voltam..sajnos ilyen vagyok néha. Nem kell digitális verzió, max ha nincs sehol. ilyen kis ódivatu vagyok sajna
2016. jún. 1. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:

#5: Nem kötözködtem, tényleg érdekelt, hogy mi vesz rá valakit ennyi bóklászásra.

"két helyen is dolgozom iskola mellett. ez valószínűleg több, mint amit te felmutatsz"

Az interneten vigyázz a távkiértékelésekkel, mert nem tudhatod, ki van a vonal túloldalán. Én szoftverfejlesztőként itthon dolgozom, napi 4-6 óra munkával megkeresem az átlagfizetés többszörösét. Pont ezért az időm sokkal értékesebb, mint a pénzem. Ha belegondolok, hogy el kéne mennem egy dobozos játékot megvenni, két óra oda-vissza autóval (plusz a benzin, parkolás, stb.), azalatt én 20 ezer forintot is megkeresnék távmunkával. Steamen ugyan drágább, de a kifizetéstől számítva öt perc múlva már játszhatok is- ez nekem bőven megéri a felárat. Mindent a megtérülés oldaláról vizsgálok, ezzel rendszeresen ki is akasztom a kis családomat...:)

Régen én is nagy rajongója voltam a szép dobozú PC játékoknak, de amióta a legtöbb egy nyamvadt DVD-tokból áll, benne egy cetlivel, felhagytam a gyűjtésükkel. Igaz, lemezmeghajtó sincs évek óta a gépemben, de ha fel is telepíteném lemezről, utána még úgyis patchelni kéne...kösz, nem.

2016. jún. 1. 23:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok a munkádhoz. Tényleg :) Sajnos nálam nem ez a helyzet. A 2 munka is szinte kevés. A cetlis dologgal kapcsolatban teljesen igazad van. A bajom h sokallom a 6e ftot rá steamen, ezért igyekszem megvenni valahol, bár halott ügy úgy látom. Igazából csak egy eredeti serial kellene az online játékhoz.Eddig megoldottam de lassan csak original kóddal lehet játszani a többi bannolva van :)
2016. jún. 2. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!