Hol vehetnék Budapesten Cod 2-t? Sajnos nem találok sehol.
#5: Nem kötözködtem, tényleg érdekelt, hogy mi vesz rá valakit ennyi bóklászásra.
"két helyen is dolgozom iskola mellett. ez valószínűleg több, mint amit te felmutatsz"
Az interneten vigyázz a távkiértékelésekkel, mert nem tudhatod, ki van a vonal túloldalán. Én szoftverfejlesztőként itthon dolgozom, napi 4-6 óra munkával megkeresem az átlagfizetés többszörösét. Pont ezért az időm sokkal értékesebb, mint a pénzem. Ha belegondolok, hogy el kéne mennem egy dobozos játékot megvenni, két óra oda-vissza autóval (plusz a benzin, parkolás, stb.), azalatt én 20 ezer forintot is megkeresnék távmunkával. Steamen ugyan drágább, de a kifizetéstől számítva öt perc múlva már játszhatok is- ez nekem bőven megéri a felárat. Mindent a megtérülés oldaláról vizsgálok, ezzel rendszeresen ki is akasztom a kis családomat...:)
Régen én is nagy rajongója voltam a szép dobozú PC játékoknak, de amióta a legtöbb egy nyamvadt DVD-tokból áll, benne egy cetlivel, felhagytam a gyűjtésükkel. Igaz, lemezmeghajtó sincs évek óta a gépemben, de ha fel is telepíteném lemezről, utána még úgyis patchelni kéne...kösz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!