Miért nem enged a Windows 10 alapértelmezett böngészőt beállítani?
Jó, tudom, azért mert a Win10 egy sz#r, és én is egy sz#r vagyok, amiért használom, dögöljek meg.
De ha ezen túllendülünk: pár napja volt egy frissítés, és azóta a Google Chrome minden alkalommal megkér, hogy állítsam be alapértelmezett böngészőként. Szívem szerint így is tennék, sőt, ezidáig így is volt, de most ha rámegyek a beállításra, kidob a gépházba hogy ott adjak meg alapértelmezett böngészőt, de nem tudok, mert bármire is kattintok, a mező üres marad. És kezd már egy kicsit frusztráló lenni, hogy a legtöbb link előtt megkérdi, hogy mivel nyissa meg (természetesen hiába pipálom ki, hogy ezentúl az általam kiválasztott programmal menjen a folyamat, nem különösebben hatja meg), vagy kérdés nélkül megnyitja Edge-dzsel, ami szerintem a pofátlanság netovábbja.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy ez mitől van, és hogy hogyan tudok tenni ellene?
Nekem itt lehet állítani:
Start -> gépház -> rendszer -> alapértelmezett alkalmazások
Rákattintok, hogy webböngésző (persze az alatta lévő Edge-re), és feldob egy listát, hogy válasszak.
#1:
"kidob a gépházba hogy ott adjak meg alapértelmezett böngészőt, de nem tudok, mert bármire is kattintok, a mező üres marad"
A magyarázat ezen részével arra akartam rávilágítani, hogy az általad felvázolt megoldást próbáltam és nem vált be.
#3: Sajnos ez sem sikerült, viszont találtam valamit, ami bejött...
A gépház helyett a vezérlőpultban állítottam át és úgy néz ki, így működik.
Hogy sikerült végül beállítani akkor?
Nekem is ugyanez a problémám és nem csak a böngészővel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!