Van olyan program ami parancssorral indul s a parancssorban benne vagy egy hangfile, pl. Mp3 lejátszása, képernyő kezelés nélkül? ilyesmire gondolok pl. c://xxx. Exe (zene. Mp3)
Keresztbe irtunk.
Szóval egyesben szól a zene, de vár.
Kettesben nem vár semmit de nem is szól.
U ezt természetesen megértem, nehogy miattam ne kapj páleszt, nem tudnék másnap tükörbe nézzni h
a miattam így járnál.:)))
Addig haladok a programom más részeivel.
Töltsd le újra, csak egy rövid függvény és egy paraméter kellett hozzá: [link] - a zip 23.828 Byte, az exe 42.496 Byte az újabbnak.
Igaz egy pillanatra bevillan a konzol, de azonnal eltünik és a szám végén bezárja önmagát.
A húsleveske már fő :) a bélbolyhok és a májam pedig transzba van.
Köszi szépen, egy pillanatnyi bevillanás belefér.
Jó étvágyat és jó mit is? kivánok.
Én még birkozom az asszonnyal az esti adagomért.
Bocsi, töltsd le újra, itt eggyel kisebb a zip 23.827, mert most teszteltem és paraméter nélkül az előző bennragadt a memóriában, kijavítottam.
Mint nem tesznek a elvonási tünetek, már koncentrálni sem tudok :)
:))
ugyanaz a link?
még nem tartok ott, de fura.
a korábbi soundplay -al ment autoital, de mos tmegint annál a gépnél vagyok s ugyanaz a program nem szól. de a beep parancs minkét gép mellett szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!