GTX 970-es videó kártyán akadozik a Wolfenstein The New Order nevű játék. Mitől van, illetve lehet vele valamit csinálni, hogy ne akadozzon?
Figyelt kérdés
Nos, igazából elkezdtem játszani a Wolfenstein The New Order nevű játékkal, és arra lettem figyelmes, hogy rettenetesen akadozik az. Ránézésre 9-12 FPS-em lehetett, nem értem, hogy miért. Szedtem le egy új drivert a videó kártyához, mivel előtte "bedeszkásodott", és villogott a kép. Ez megoldotta ezt a gondot, viszont továbbra is akadozott. GTX 970-es videó kártyám van, szóval elvileg jobban kéne futnia. Mit lehetne kezdeni vele, hogy folyékonyan fusson?2016. júl. 17. 00:02
1/2 anonim válasza:
Oké, essünk túl az alapokon
Proci?
RAM?
Oprendszer?
Nem pörög a proci vagy a RAM max körül? (feladatkezelőben meg tudod nézni)
Na, ha ez megvan, süppenj ide hozzánk :)
2/2 A kérdező kommentje:
Proci: Intel Core I7-4790k 8 magos 4ghz
RAM: 8GB
Oprendszer: WIN7 professional 64bit
2016. júl. 17. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!