Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul el szinte...

Miért nem indul el szinte semmilyen játék? Win 7

Figyelt kérdés
Nincs szuperszámítógépem, de bármit letöltök, valami ostoba hiba miatt nem indul el. Például fehér képernyő és megáll a játék vagy lefagy, vagy kiléptet. Leginkább régebbi játékokat szoktam letölteni. Köszi a választ.

2016. júl. 14. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
írd le a géped pontos adatit proci ,ram , videó kártya aztán hogy milyen játékokkal probálkoztál.
2016. júl. 14. 21:16
 2/12 A kérdező kommentje:

Itt vannak az adatok, amiket kértél, ha minden igaz:

[link]

Itt meg egy hibaüzenet pár másodperce, miután letöltöttem a Call of Duty United Offensive -et.

Kipróbált egyéb játékok: Star Wars Racer, Rogue Squadron, Quake 3, Ultra Bike (gagyi internetes játék), sok egyszerű játék a múltból, újabbakkal nem is próbálkoznék, mert a gépem nagyon gyenge lenne hozzájuk, meg leginkább ilyen szerény játékokra lenne igényem. Köszönöm a segítséget.

[link]

2016. júl. 14. 21:25
 3/12 anonim ***** válasza:
a videokártya típusa ninsc ott. alapból elég gyengus a gép szaki telepítette fel? videokártya driverét felrakta?
2016. júl. 14. 21:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm jött ide és csinált "mindent". Sajnos fogalmam sincs, annyira nem értek a gépekhez, hogy még azt se tudom mi az a videokártya drivere. Ne reménykedjek akkor semmilyen játékban?
2016. júl. 14. 21:35
 5/12 A kérdező kommentje:
De én azt nem értem, hogy 8 évvel ezelőtt még ennél is gyengébb számítógépem volt, és akkor simán tudtam játszani a játékok 90% -ával. Akkor most hogy is van ez? :(
2016. júl. 14. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Aida64 nevu programot toltsd le es nezd meg milyen videokartya, memoria van benne. (Ingyenesen letoltheto a probavaltozat, az eleg)
2016. júl. 14. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
open gl hibát ír tehát.. nincs videó driver telepítve derítsd ki milyen videó kártya van benne .
2016. júl. 14. 21:56
 8/12 anonim ***** válasza:
töltsd le a speccy-t és arról csinálj egy printscreent(nem fizetős mint az aida)
2016. júl. 15. 01:44
 9/12 A kérdező kommentje:

[link]

Letöltöttem a speccy -t és itt egy screenshot. Köszi az eddigieket!

2016. júl. 16. 14:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem kaphatnék segítséget, ha már megcsináltam, amit javasoltatok és ide ki is raktam? Üdv!
2016. júl. 29. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!