Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom telepíteni a WoW:WOD...

Nem tudom telepíteni a WoW:WODot meg semmilyen más programot mert jelszót kér telepítéseknél a gép hogy kiküszöbölni ezt?

Figyelt kérdés
A gépre egy msem nevü progi van felrakva azthiszem. A cataclysmet már feltettem letölteni tudok. Lekaptam egy 15mbs filet ami kicsomagolta ezáltal nincs telepítés valami hasonló kellene ha tud vki ilyesmit. (esetleg wod letöltési link, 6.2.3 eredetihez kellene vagy sima és talán az updatet meglehet oldani)

2015. dec. 17. 11:56
 1/6 A kérdező kommentje:
A catát nem tudom updatelni.
2015. dec. 17. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha eredetire kell, akkor miért nem a hivatalos forrásból töltöd le? azzal baj nem lehet.
2015. dec. 20. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Mint irtam alapvetoen nem tudok telepiteni semmit rendszergazdai jelszoval mivel a gep tartomanyban van a kozponti szervergephez van kotve cegen belul.
2015. dec. 21. 04:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak rendszergazdai jelszoval*
2015. dec. 21. 04:19
 5/6 anonim ***** válasza:

ez eredeti vagy tört? Tört szerverre a tauri weboldalán elvileg minden klienst, minden patchet le tudsz tölteni és ott le is írják pontról pontra, hogy hogy kell telepíteni.

Az eredetinél a battle.net-re kell regisztrálni, ahol a wow menüben beállítod az általad vásárolt battlechest/ wow játékok dobozában lévő kódját. Ha ez megvan akkor már be is tudsz lépni. ( Ha van gametime-od, mert ha nincs akkor azt is venni kell. Lehet kártyáról, vagy az 576-boltban gamecardot kérhetsz. A battlechesthez jár egyébként 30 napnyi játékidő. Ha erre még rátöltesz akkor "stackelődik" vagyis hozzá adódik az addigi időhez. )

2015. dec. 25. 18:05
 6/6 A kérdező kommentje:
De nem erről van szó...én fennt vagyok már csak erre az adott gépre nemtudok telepíteni mer nincs jogosultság. :D Eredetiről van szó amugy. Viszont megtudtam kerülni a korábba verzió letöltésével amit már csak inditani kell telepíteni nem.. na ehez hasonló kellene nekem a wod kieg hez. De lehet az itthoni játékot fogom letömöríteni nemtudom működnee..
2015. dec. 28. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!