Origin acces. Hogy is van ez? Ha előfizetek akkor ezeket a játékokat azonnal megkapom? (LINK)
Figyelt kérdés
Szóval befizetem a 3,99 eurót és lejjebb azokat a játékokat (NFS, Unravel, BF stb) azonnal meg is kapom. Azt be lehet játszani, hogy befizetem és egy hónapon belül le is mondom? Így ugye 4 euróért megkapok pár egész jó játékot.2016. júl. 12. 23:25
2/5 A kérdező kommentje:
Elivleg "cancel anyitime". Van valami feltétel vagy valami?
2016. júl. 12. 23:26
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ilyen hülyék lennének.
Bár nem tudom biztosan, 99%-ra veszem, hogy addig férsz hozzá ezekhez a játékokhoz, amíg origin access fiókod van.
4/5 A kérdező kommentje:
Az se rossz szerintem, addig amelyik játék érdekel azt kijátszom. Mondjuk a multi már más kérdés, de őszintén szólva csak az Unravel miatt keltette fel az érdeklődésemet az egész Access cucc. :D
2016. júl. 12. 23:36
5/5 anonim válasza:
Ez olyan mint a szerződés nélküli telefonfeltöltés. Akármikor visszamondható előfizetés, havi egyszer levon 1200Ft-t addig ameddig ezt fizeted hozzáférsz ehhez a játékokhoz, ami után lemondod az előfizetésed eltűnnek ezek a játékok és nem fogod őket tudni használni egészen addig ameddig meg nem veszed őket(legalábbis azt amivel szeretnél játszani) vagy elő nem fizetsz ismét. Nem éri meg, egyszerre csak egy játékot fogsz úgyis játszani vedd meg egyenként ajánlom az allkeyshop-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!