Ha előfizetek a a vodafon 100MB-os mobilnetre akkor az eléglesz játékokat letölteni? Meg időjárást nézni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 17:47
1/7 anonim válasza:
Miért nem wifin töltesz játékokat?
Az időjárás widgetekkel meg vigyázz, nekem volt olyan, ami egy nap alatt megevett 130 megát.
2/7 anonim válasza:
Főleg, ha a Gameloftos, vagy az Ubisoftos komolyabb játékok közül szeretnél letölteni, mert ott a letöltendő anyag a .apk mellett alaphangon 150MB, de akár 500-600 MB is lehet.És ez még csak egy játék.
3/7 anonim válasza:
Nem úgy hogy vegyél otthonra egy wifi antennát,,avval annyit töltesz amennyit akarsz. pl.:ezt-->
4/7 A kérdező kommentje:
itthon van wifi :D pl munkahelyen vagy megyek valahova írok egy emailt de valaghaogy lehet korlátozni hogy figyelmeztersssen hogy átléptem a 100 mb?
2012. máj. 10. 19:28
5/7 sztrogofmisa válasza:
Ha eléred a 100 Mb-ot, a hálózat automatikusan csökkenti a sávszélességet(sebességet), az előfizetői hónapod végéig. Ezért nincs túlszámlázás, de a csökkentett sebesség böngészéshez elegendő. Normál használathoz bőven elegendő a 100 mega, nekem 40-50 fogy egy hónapban Weather Forecast időjárás előre jelzővel. A játékokat meg töltsd otthon wifi-ről, jobban jársz.
6/7 anonim válasza:
Inkább nézzél ki az ablakon, ha jó idő van, menjél ki homokozni, oszt Jézus.
7/7 anonim válasza:
A nagy letöltéseket csináld wifin, a böngészésre meg elég a 100 mega. Persze youtube meg videóletöltésre nem elég, csak ímélezésre, böngészésre.
Ha érdekel a 100 megásnál valami jobb net, keress meg, segítek!
70/6050766
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!