Miért nem fut a GTA4 maxon?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy teljesen jó gépem van hozzá,még a gta5öt is jobban viszi mint a 4et.
-16gb ddr3 ram 1866mhz
-Gigabyte gtx970 g1 gaming
-amd fx-8350 eight-core
már megpróbáltam a norestrictet,működik is,de akkor sem tudom 100ra rakni a látótávolságot,az autók részletességét. Olyan 50-en élvezhetően fut,de akkor előttem jelennek meg a tárgyak. Valami biztos megoldást szeretnék rá,amit már kipróbáltatok,a segítséget köszönöm.
2016. júl. 12. 14:48
12/15 A kérdező kommentje:
kedves #9/11-es kommentelő. odáig én is eljutottam hogy valami nem oké,de pont arra vagyok kíváncsi hogyan lehetne megoldani.
2016. júl. 13. 10:34
13/15 anonim válasza:
Ezt már valami PC vagy GTA fan oldalon kérdezd, mert itt nem fogják tudni megmondani.
14/15 anonim válasza:
tölts le egy non steames gta 4 et más verzioval és próbáld ugy
15/15 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=a0OPu-V_1J0
Optimaizálhatatlan....
Frissisd a drivert vagy rakd fel az 1.0.8.0-as patchet. Nekem a 7-essel 20 fpsel ment de most 35-el. Windows XP SP3 allatt a játék normálisan megy (65fps) de már ki használ modern gépen XP-t xd. Én 7-et használok emiatt a játék miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!