Miért nem fut a GTA4 maxon?
Az a problémám hogy teljesen jó gépem van hozzá,még a gta5öt is jobban viszi mint a 4et.
-16gb ddr3 ram 1866mhz
-Gigabyte gtx970 g1 gaming
-amd fx-8350 eight-core
már megpróbáltam a norestrictet,működik is,de akkor sem tudom 100ra rakni a látótávolságot,az autók részletességét. Olyan 50-en élvezhetően fut,de akkor előttem jelennek meg a tárgyak. Valami biztos megoldást szeretnék rá,amit már kipróbáltatok,a segítséget köszönöm.
Mert egy nagyon ótvarul optimalizált játék, szinte nincs gép ami kimaxolja. A látótávolságot egyébként teljesen felesleges 100-ra rakni, én 60 körül tartottam, és nekem az úgy jó is volt.
Patchelted? 1.0.4.0-ás a legjobb patch, nem az 1.0.7.0. Ha steames az szívás, mert akkor downgradelni kéne, az meg nem egyszerű, de egyébként lehetséges, nekem anno sikerült de már nem emlékszem hogyan.
A -norestrictions commandot gondolom egy commandline.txt fájlba raktad, azt meg a játék root mappájába (ahol a gtaiv.exe fájl van) és nem (csak) a parancsikon tulajdonságaiba. Ha nem akkor hajrá.
Nekem egy i3-2100, 8GB ram, gtx 460 gépen futott így: https://www.youtube.com/watch?v=u2GrWXDPv8c (én készítettem a videót)
Neked ennél jobban kell futnia, 'kicsit' erősebb a géped. Driverek megvannak?
megcsináltam a commandline-ot
-norestriction
-nomemrestrict
-novblank
-percentvidmem "100"
mindent 60-ra rakva nekem is teljesen jó,de az a baj akkor látom hogy előttem rakja le az objecteket,valami megoldást szeretnék hogy 100on tudjon menni,elvégre ez lenne a célja a gépemnek hogy ilyen gondjaim ne legyenek hogy akadozik. Elvégre régi játék,és akkor hogy írták ehhez a gépigényt?
"elvégre ez lenne a célja a gépemnek hogy ilyen gondjaim ne legyenek hogy akadozik. Elvégre régi játék,és akkor hogy írták ehhez a gépigényt?"
elvégre meg kellene venni eredetiben ha picivel jobb teljesítményt szeretnél kapni nem sírni hogy ingyen le töltött tört játékkal mért nem megy maxon.. várpistike drága !
gtx 970 -re telik de játékra nem ???
rossz port rosszul optimalizált ennyi ! Amúgy még a baj hogy egy gagyi fx 8350 procid van mikor a gta 4 intelre van optimalizálva ahogy a játékok nagy része !
Akkor ott valami nem kerek, Sandy i7 és GTX480-on ment csutkán. A te géped procija kb ennek az i7-nek a szintjén van, VGAban meg kb. 2x erősebb. Szóval simán mennie kellene csutkán.
Azt meg ne mondja már senki, hogy sztorira szar lett a GTA4, a GTA5 ezerszer laposabb lett nála, inkább azon rágódnátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!