Program ami segít megtalálni mi a rossz?
Sziasztok egy olyan kérdéssel állnék hozzátok hogy van-e olyan program ami képes ha mondjuk fut a játék érzékelni és megmondani hogyha esetleg szaggat mitől szaggat vagy akadozik , mert nem jövök rá! A lényeg hogy voltam barátomnál ott 200mb net volt mindent betöltött kb 1 sec alatt , és elvileg a dolgok a gépembe optimálisak a játékhoz és nem értem miért szaggat akadozik , nem rég ujra is raktam raktam rá takarító programot is egyebeket , de semmi változás és más játéknál is ez a helyzet szoval nem a játék a hibás!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kijelzi a hardverek aktuális állapotát játék közben(be kell állítani)
Ha pl a proci terheltsége 100%(körüli) akkor gyenge a processzorod a játékhoz
Ha a proci hőmérséklete nagyon magas akkor a (proci, vagy ház) hűtés gyenge
Ha a videókártya terheltsége 100%(körüli), akkor gyenge a videókártyád a játékhoz
Ha a videókártyád hőmérséklete magas akkor a (videókártya vagy ház) hűtése gyenge
Ha a játék közben a használt memória közel van a fizikai memória méretéhez akkor kevés a memóriád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!