Melyik videó szerkesztő programban van olyan funckió ami képes egy adott hátteret megjegyezni, hogy azt utána áttetszőnek mutassa?
Bocsánat ha kicsit érthetetlen a kérdés. Most megpróbálom érthetőbben elmagyarázni. Szóval van ugye a greenbox megoldás amikor zöld háttér esetén beállíthatjuk azt transparent színnek, azaz átlátszónak. Így ugye berakhatunk egy teljesen új hátteret a videóba.
Úgy tudom létezik egy olyan megoldás is, hogy egy adott képkockát választunk ki háttérnek, és azt használja hasonló módon mint a greenboxot. Azaz ha ugyanolyan pixel van az adott helyen akkor az átlátszó lesz, viszont minden más elváltozás megjelenik.
Például rögzítem a kamerát a szobámba. Elindítom a felvételt és az egyik semleges képkockát felveszem háttérnek, majd ha bemegyek a képbe akkor már csak engem kéne, hogy mutasson, mert ugye én más pixel színeket fogok adni. Remélem így már érthető. Az a kérdés, tehát, hogy milyen programmal lehet ezt megcsinálni? Vagy mi ennek a technikának a neve...
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!