Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan ingyen letölthető...

Van olyan ingyen letölthető program amivel egy videó "színét", kontrasztját stb. lehet változtatni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

ügyes kis program, nekem,mint kezdőnek megteszi, egy próbát megér:)

2011. nov. 2. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Még annyit,ez nemcsak konvertál, de az Edit opcióban lehet állítgatni, színeket, kontrasztot, világosságot....:)
2011. nov. 2. 18:34
 3/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi:)
2011. nov. 2. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, de amit akarok azt nem tudom megcsinálni. És hogy lehet letöltött videót szerkeszteni?
2011. nov. 2. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Betöltöd a videót, és az Edit lehetőséget válaszd ott lehet aztán próbálgatni állítgatni hogy mit, hogyan szeretnél.

Mondjuk nekem van sok olyan videóm, ami túl sötétre sikeredett,és ezzel elég jól helyrehoztam. Tanulgasd, előbb utóbb rájössz gondolom. Nekifogok én is, berakok egy videót aztán még jelentkezem,ha lehet, küldök privit.

2011. nov. 2. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom, kicsit késői válasz, de szerintem a legjobb a Corel VideoStudio. Gyakorlatilag bármit megtudsz vele csinálni pár kattintással. Ha letöltöd, berakod a videót, rákattintasz 2x a bal egérgombbal, és kijön egy ablak. Ott van, hogy Color Correction, rákkattintasz, és lehet huzogatni ott amit ahogy szeretnél. Ott van hogy gamma, contrast,hue stb.
2012. aug. 1. 11:33
 7/7 anonim válasza:
Elég régi a kérdés :( de hátha. Sony Vegas bármelyik verziója, ha pedig komolyabban gondolod akkor After Effects
2015. márc. 6. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!