Windows 7 vagy Windows 10?
Jövőhéten újratelepítem a laptopot, mert a több mint 2 éves Win 7 64bit Pro már belassult rajta eléggé. Kicsit félek a Windows 10-től mert hallottam már hogy valakiknek nem volt jó, bugos volt, stb. Szerintetek ha feltelepítem akkor melyik válasszam?
Laptop:
Intel Core i3 3217U 1.8GHz
GeForce GT 740M 2GB
4GB RAM
1TB tárhely
A laptopot főleg játékra használom, ezért fontos, hogy ne fussanak rosszabbul, mint a mostani Windows 7 64 Pro-n. Tehát melyik érné meg nekem jobban? Melyiknek mi az előnye hátránya? Nektek mi a tapasztalatotok a 10-el?
A windows 10 szerintem egy fantasztikus operációs rendszer lett én azt használom, de ilyen kicsi konfigra nem biztos, hogy azt kéne felrakni, mert a windows 10-nek nagyobb a gépigénye mint a 7-nek, legalábbis én úgy vettem észre.
Ezt csak onnan gondolom, hogy alap járaton van 4GB ram használatban, míg a windows 7-en max 1-2GB, de lehet, hogy csak jobban cachel a windows 10. (Az én gépemben 16GB ram van szóval ha 4GB ram van a gépedben természetesen nem fog 4GB ramot alap használattal megenni.)
Én azt ajánlom, hogy próbáld ki, max ha nem jön be, akkor válts vissza win 7-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!