Érdem-e Windows10-re frissíteni?
frissíteni egyáltalán nem éri meg, mert az ilyen módon frissített rendszerek olykor elég betegesek.
Viszont a tiszta telepítést azt ajánlom, és így a Win10-et is !
Csatlakozom az előzőhöz. A frissítés mindig sok bugot rejt. Én nem csak Win 7/8.1 -ről Win 10 -re való frissítésnél van ez. Ez ilyen, Bármilyen Windowsról bármilyen Windowsra való frissítés. Ezt tapasztalatból mondhatom. Tehát érdemes egyből tiszta telepítéssel felrakni.
Váltani érdemes, hiszen egy 30-40 eFt -os rendszerről maradsz le, ha nem teszed. Ha nem tetszik, visszatérhetsz 8.1 -re 1 hónapig. De így legalább meg lesz a jogod, hogy bármikor felrakhasd a 10 -est, ha a hardverösszetétel közben nem változik közben.
Nem kell megvenni ha már van egy érvényes Win 7/8 -ad.
MS oldaláról le lehet tölteni és telepítés után a korábbi rendszered kulcsával aktiválhatod.
Annyi hogy ezután MS Fiókhoz lesz kötve, és azzal fogod tudni aktiválni.
A tiszta telepítés alatt azt értjük, hogy nem Windows Update alól, hanem rendes ki írt DVD / Pen -ről indítva végig viszel egy rendszer telepítést.
köszi az infot, csak az a baj hogy nemtudom a mostani rendszer aktiváló kulcsát, mert mikor vettem a gépet a windows már fenn volt.
Esetleg hol tudom ez megnézni?
Egy programmal kiolvasható:
Attól függően, hol - hogyan vetted, lehet nem jogtiszta,
csak Landererrel lett megkerülve a hitelesítés.
Ekkor sajnos nem lehet rendesen frissíteni.
Megnéztem az Aida-ban ott ezt írja:
termékkulcs: MNGBP- [TRIAL VERSION]
akkor ez most mi????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!