Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok ajánlani erős történe...

Tudnátok ajánlani erős történetű játékokat?

Figyelt kérdés
Jó pár játékot ismerek, és kivittem már, de most jelenleg unatkozom.Olyan játékot keresek aminek remek története van, és viszonylag szép grafikája is.Meg persze a hangulat is megvan.Tudom hogy sok iylen van, de azért írhatnátok párat :) (Ui: Lehet FPS, TPS, de ne legyen stratégiai, illetve horror jellegű)

2016. júl. 9. 19:36
1 2 3
 21/24 nemma ***** válasza:
Tapadj rá az indie játékokra, vagy a régiekre, pl.: Star Wars Jedi Knight, Republic Commando, Legacy of Kain,stb, vgay keress egy multiplayert és kösd le magad vele.
2016. júl. 18. 00:36
 22/24 nemma ***** válasza:
Vagy felnézel a metacriticre, és kilistázod az "All time" best PC-gamest, és tádá, végigtolod az első húszat.
2016. júl. 18. 00:38
 23/24 anonim válasza:
Rage 5 éves játék, de nagyon szép a grafikája, egy aszteroida csapódott be a Földbe és azután játszódik amolyan Mad Max-es,története is jó.
2016. júl. 25. 17:54
 24/24 A kérdező kommentje:
Erről a Rageről még nem igazán hallottam :D Érdekesnek tűnik.Köszi.
2016. júl. 25. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!