Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok ajánlani erős történe...

Tudnátok ajánlani erős történetű játékokat?

Figyelt kérdés
Jó pár játékot ismerek, és kivittem már, de most jelenleg unatkozom.Olyan játékot keresek aminek remek története van, és viszonylag szép grafikája is.Meg persze a hangulat is megvan.Tudom hogy sok iylen van, de azért írhatnátok párat :) (Ui: Lehet FPS, TPS, de ne legyen stratégiai, illetve horror jellegű)

2016. júl. 9. 19:36
1 2 3
 11/24 nemma ***** válasza:
Castlevania 1,2? Bár nem annyira sztori erős, de azért érdekes.
2016. júl. 12. 15:10
 12/24 A kérdező kommentje:
Na, ez még nem volt meg, de elég régi, nem gondolod? :'D
2016. júl. 12. 19:10
 13/24 nemma ***** válasza:

Az újakra gondoltam.

Lords of Shadow 1,2.

Asszem 3-4 évesek.

2016. júl. 13. 10:39
 14/24 A kérdező kommentje:
Érdekesnek tűnik ez a Lords of Shadow :D Kipróbálom :D
2016. júl. 14. 18:50
 15/24 anonim válasza:
Inside
2016. júl. 15. 01:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam ezt a Lords of Shadow című játékot (1-2-t is) és azt kértem hogy jó történetű játékokat írjatok, ez a játék olyan történetlen (ha van ilyen szó) és unalmas, mint a két éves elporladt, penészes kutyasz@r xdd De komolyan...Valami szörnyű, csak a grafikára tehető pár pont, bár az sem az egekben van.
2016. júl. 16. 21:01
 17/24 nemma ***** válasza:

"Castlevania 1,2? Bár nem annyira sztori erős, de azért érdekes."

Mint ahogy írtam, már végső lehetőségként, amit még nem próbáltál, hogy inkább érdekes, de nem egy über-sztori.

2016. júl. 17. 04:50
 18/24 nemma ***** válasza:

Jut eszembe, körökre osztott kalandjáték jöhet?

Mert akkor The Banner Saga 1,2, annak fa**a a története, 3 részre tervezik, és még csak a 2.nál tart.

2016. júl. 17. 04:54
 19/24 nemma ***** válasza:
Vagy az összes Elder Scrolls, Fallout, Darksider, Syberia,(Dark Souls? állítólag, mert még sosem próbáltam egyik részér sem),Assassin's Creed, A többi Telltale játék.
2016. júl. 17. 05:03
 20/24 A kérdező kommentje:
Megvolt az összes Elder Scrolls, Assassin's Creed, Fallout, Darksider, Syberiának csak a második része, és a Dark Souls 1-2-3-is :D Szóval igen, unalmas ez a gamer élet :D Alig van már játék :'D Bár lehet hogy az Elder Scrollst újra ki kéne vinni, hm. Ha már nincs több játék a piacon :P :D
2016. júl. 17. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!