Tudnátok ajánlani erős történetű játékokat?
Figyelt kérdés
Jó pár játékot ismerek, és kivittem már, de most jelenleg unatkozom.Olyan játékot keresek aminek remek története van, és viszonylag szép grafikája is.Meg persze a hangulat is megvan.Tudom hogy sok iylen van, de azért írhatnátok párat :) (Ui: Lehet FPS, TPS, de ne legyen stratégiai, illetve horror jellegű)2016. júl. 9. 19:36
11/24 nemma válasza:
Castlevania 1,2? Bár nem annyira sztori erős, de azért érdekes.
12/24 A kérdező kommentje:
Na, ez még nem volt meg, de elég régi, nem gondolod? :'D
2016. júl. 12. 19:10
13/24 nemma válasza:
Az újakra gondoltam.
Lords of Shadow 1,2.
Asszem 3-4 évesek.
14/24 A kérdező kommentje:
Érdekesnek tűnik ez a Lords of Shadow :D Kipróbálom :D
2016. júl. 14. 18:50
16/24 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam ezt a Lords of Shadow című játékot (1-2-t is) és azt kértem hogy jó történetű játékokat írjatok, ez a játék olyan történetlen (ha van ilyen szó) és unalmas, mint a két éves elporladt, penészes kutyasz@r xdd De komolyan...Valami szörnyű, csak a grafikára tehető pár pont, bár az sem az egekben van.
2016. júl. 16. 21:01
17/24 nemma válasza:
"Castlevania 1,2? Bár nem annyira sztori erős, de azért érdekes."
Mint ahogy írtam, már végső lehetőségként, amit még nem próbáltál, hogy inkább érdekes, de nem egy über-sztori.
18/24 nemma válasza:
Jut eszembe, körökre osztott kalandjáték jöhet?
Mert akkor The Banner Saga 1,2, annak fa**a a története, 3 részre tervezik, és még csak a 2.nál tart.
19/24 nemma válasza:
Vagy az összes Elder Scrolls, Fallout, Darksider, Syberia,(Dark Souls? állítólag, mert még sosem próbáltam egyik részér sem),Assassin's Creed, A többi Telltale játék.
20/24 A kérdező kommentje:
Megvolt az összes Elder Scrolls, Assassin's Creed, Fallout, Darksider, Syberiának csak a második része, és a Dark Souls 1-2-3-is :D Szóval igen, unalmas ez a gamer élet :D Alig van már játék :'D Bár lehet hogy az Elder Scrollst újra ki kéne vinni, hm. Ha már nincs több játék a piacon :P :D
2016. júl. 17. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!