Windows 10 videókártya vezérlő?
Heló mindenkinek! :)
Gondolkoztam, hogy új feltegyem-e a laptopomra a Windows 10-et. Korábban már fent volt a Windows 10 a gépemen, de visszatettem a Windows 8.1-et, mivel a játékok (többek közt a League of Legends) nem futottak jól. Bármiféle kamera mozgásnál leesett az FPS-em.
A telepítést ezúttal CD-ről vinném végig, nem frissítéssel. A fájljaimat megtarthatom vagy formázzam le teljesen a meghajtót? Ha fent van a Windows 10 és a hiba fennáll, mit tegyek?
Videókártyák:
AMD Radeon R7 M260
Intel HD Graphics
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia! Ha valami jól működik a Windows 10-ben, az a driverek automatikus telepítése. Szerintem nem lesz bajod a driverekkel, az első bekapcsolásnál ha nem teszi fel automatikusan, akkor pár perc használat után megteszi, feltéve ha van netkapcsolatod. Ha nem, akkor az eszközkelezőben jobb klikk arra az eszközre, aminek nincs fennt a drivere, vagy hibát ír hozzá, és válaszd ki az Illesztőprogram frissítése opciót. A varázslónál a felső gombra kattints és várd, amíg betölt. De még ha ez sem segítene (95% hogy telepíti a kellő drivereket), akkor a laptopod gyártójának a honlapjáról biztosan le tudod szedni.
Amúgy ajánlott a leformáznod teljesen a meghajtót, de előtte ments le minden fontosat!
Ha kell segítség, akkor írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!