AMD vsdd Nvidia . Melyik miért?
Eddig nvidia párti voltam, áttérítettek amd-re. Ma áttérítettek nvidiára.
100 k-s kategóriában melyik a jobb???? Miért?
100k-sban már tökmindegy, hasít mindegyik, a szintetikus tesztek pár fps-es különbségét meg úgysem veszed észre.
Ha nem csak az fps-t nézed, szerintem az nvidia valamivel jobb, a drivere mintha stabilabb lenne, legalábbis az amd-s katalyst egy hányás az nvidiához képest. Szerintem.
#2 Már nincs catalyst az AMD-nél,helyette van a radeon szoftver.
Nekem win 10-en nagyon jól muzsikál az amd,nvidiáról sajna nem tudok véleményt mondani,10-esen még nem volt hozzá szerencsém.
Nem csak a neve lett más.
Egy gyönyörűen kinéző,rengeteg funkcióval ellátott program lett a radeon szoftver. :)
Nem igazán van ilyen hogy most jobb az AMD vagy az NVIDIA. Inkább ár/típusokon belül vannak jobbak/rosszabbak.
1 kivételével akárhány AMD-s kártyával volt dolgom (nekem, ismerősnek stb.), minddel volt valami baj: Hol a drivere adta be a kulcsot, hol BIOS frissíteni kellett, hol VRM hibás lett, hol 1 év után bedöglött valamije, stb. Ez persze nem jelenti azt hogy az AMD rossz lenne, csak pont ilyen pechem/pechünk volt.
Azt viszont aláírom hogy az Nvidia drivere még az új AMD drivernél is jobb, de már az AMD-vel sincs probléma ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!