R9 380 4GB vagy GTX 960 4GB videókártya éri meg jobban?
960 magasabb az alapórajele azaz több fps.
Ha nem így van javítsatok ki.
De én is 380-ra fogom cserélni.
Az órajelek nem mindig számitanak.
pl az R9 390X-nek 1200/1600 kb ugyanakkora a teljesítménye mint egy GTX 970-nek 1500/2000-en
Szóval ne az órajelek számát nézd
Amúgy az R9 380 nem a legjobb tuningban
Nincs ilyen hogy magasabb az órajele ezért több fps , két tökre külömböző gpu , két más arhitektúra.
Két 960 között lenne érdemi eredmény a magasabb órajellel rendelkező kártya javára.
A 380 erősebb.
A GTX 960 drivere jobb, kevesebbet fogyaszt.
Az 380-as AMD a játékok 80%-ában gyorsabb, 10%-ában ugyanolyan, maradék 10%-ában lassabb a 960-nál.
Ha van egy jól szellőző házad, jó a tápod, és nem félsz az AMD-től, akkor a 380-ast választanám. Sokak csak szimplán AMD hatingből szidják a márkát mindenféle tudás vagy ok nélkül, viszont sajnos ezeknek a pletykáknak van valóságalapja is. Nem mintha az Nvidia nem cseszett volna el pár dolgot, vagy ne ment volna tönkre az ő kártyájuk is, de az AMD-nél tényleg akad/akadt pár olyan dolog, ami miatt én inkább a GTX 960-t vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!