Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szombaton vásároltam Steam-en,...

Szombaton vásároltam Steam-en, és még mindig nem vonták le az összeget a számlámról. Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Szombaton vásároltam először Steam-en bankkártyával.A játékot megkaptam, letöltöttem, működik rendesen, viszont a webbankom szerint semmilyen tranzakció nem történt az elmúlt időszakban.

Már számtalanszor vásároltam interneten bankkártyával, eddig ilyen gondom nem volt.

Ne értsetek félre, jó ez az ingyen játék, de tudom, hogy Steam nem osztogat csak úgy ingyen játékokat.Nem akarom később megszívni.

2016. júl. 5. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ingyen, az értesítés és számlatörténet frissítése ennyit csúszik.

Nem tudsz valós tranzakció nélkül vásárolni semmit. A játékot úgy kapod meg, ha utalás történik és az beérkezik a rendszerbe.

2016. júl. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!