Milyen ingyenes programmal tudok tetoválást 'photoshopolni' egy képre?
Én is a Gimpet javaslom leginkább, de van még bőven alkalmas képszerkesztő, pl. Paint.NET, Hornil StylePix, RealWorld Paint, Chasys Draw, Krita.
Egy egyszerűbb gimpes próba itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
#4:
Amennyire tudom, hivatalosan semmióta. Egy szerverhiba miatt elveszítették a regisztrált felhasználóik adatbázisát, és kénytelenek voltak ahhoz a megoldáshoz folyamodni, hogy egy, a jogtalan felhasználástól riogató nyomatékos figyelmeztetés keretében működő serialt mellékeljenek. A figyelmeztetést azóta levették -- vélhetőleg a nemzetközi körberöhögés hatására --, de az "elavult" változat használatától azóta is óva intenek. Én úgy vagyok vele: Ha nem szívesen adják, meg szükség sincs rá, akkor minek kapkodni utána?
Ugye, viccelsz? Pont ugyanúgy, mint minden más képszerkesztőben. Ha valami konkrét problémában megakadsz, szerintem mind szívesen segítünk, de ne kelljen már 20 oldalas leírásokat gyártanunk amiatt, hogy lusta vagy rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!