Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Igaz az hogy egyes böngészők...

Igaz az hogy egyes böngészők "gyorsabbak" a másiknál? Pl Firefox, Chrome, Opera

Figyelt kérdés
Mi befolyásolja hogy az egyik gyorsabb e a másiknál?
2016. júl. 2. 19:47
 1/6 pinkpancser ***** válasza:

Igen, igaz!

Mi befolyásolja? Az oldal tartalma, mire optimalizálták, melyik verziót használod, mennyi szemetet szedett már össze az adott böngésző...

2016. júl. 2. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Chrome-ot érzem a leggyorsabbnak. Próbáltam többet is PaleMoon és tsai, de a C. jó.
2016. júl. 2. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Van aki a Firefoxot érzi a leggyorsabbnak. Úgy fest ez csak érzékelés fügvénye.
2016. júl. 2. 20:54
 4/6 viarry válasza:
Van úgy hogy a reklámok többszörösére lassítják a böngészőt. Én most tértem át chrome-ról operára, amiben van beépített reklámblokkoló is, és szerintem érezhetően gyorsabb lett az oldalak betöltődése
2016. júl. 3. 22:22
 5/6 A kérdező kommentje:
viszont akkor csak a reklámok befolyásolják?
2016. júl. 5. 23:43
 6/6 viarry válasza:
Szerintem a reklámok meglehetősen befolyásolják az oldal betöltődésének sebességét. Az hiszem az Operában van olyan funkció amivel össze lehet hasonlítani az oldal betöltési sebességét reklámmal és anélkül - használtam már, de most nem tudnám megmondani melyik opcióra kell rámenni
2017. febr. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!