Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Chrome vagy Firefox?

Chrome vagy Firefox?

Figyelt kérdés
Ti melyiket használjátok?

2016. jún. 14. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
6 éve Chrome.
2016. jún. 14. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
A 2 közül inkább Chrome,de amúgy Opera-t.
2016. jún. 14. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Ffox jobban bírja a sokablakos-kutatós-memóriazabáló használatot, Chrome-mal kevesebb a kompatibilitási probléma.
2016. jún. 14. 14:34
 4/9 SimkoL ***** válasza:
Chrome, de néha haragszom rá, mert néha minden ok nélkül képes 100 %-ra verni a procit - nem bírok rájönni miért, talán bosszú amiért nem a legfrissebb van ? :).
2016. jún. 14. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Nincsen rózsa tövis nélkül.
2016. jún. 14. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
[link] De van egy hely ahol van :)
2016. jún. 14. 14:51
 7/9 Lajos54 ***** válasza:
56%

OFF

Egyébként is hibás a mondás, ugyanis a rózsának nincsen tövise, annak tüskéje van...

ON

Én például felváltva használom a Firefoxot, a Chrome-ot és az Operát.

Valahogy a háromból csinálnék szívesen egyet (ha képes lennék rá), mert mindegyiknek van egy-két olyan tulajdonsága, amelyik miatt bizonyos dolgokra jobb, mint a többi.

2016. jún. 14. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Én mindig Microsoft Internet Explorer-t használtam és soha semmi bajom nem volt vele. Sőt most az Edge-et is dicsérik.

A Mozilla Firefox alig akar elindulni, tetű lassú, meg állandóan frissítene...

A Google Chrome meg már annyira biztonságos, hogy egy Java Applet-et nem hajlandó futtatni, csak miután a Vezérlőpulton hozzáadod a Java-Security-Tab-on a megbízható oldalak listájához.

Aki Opera-t használ az is IE fan.

Sokáig lehetne sorolni a böngészők sokaságát, pedig csak egyet kellene végre jól megcsinálni.

De ez a fogyasztói társadalom...

Én csak akkor használok más böngészőt, ha éppen valami weblapot kell csinálnom, mert tudom, hogy az IE-t utálják az emberek... :-)

#7-nek: Bármikor nekifoghatsz, esetleg SimkoL rádob neked a formra egy WebBrowser componenst a kezdéshez... :-)

[link]

2016. jún. 14. 16:56
 9/9 SimkoL ***** válasza:

Sajnos ott van a gond, hogy még az elvileg szabványos CSS-t sem kezelik - kezelték, mivel nincs mindenből legfrissebb verzióm, így nem tudom - egyformán. Talán a Chrome az amiben a legszebb weblapokat lehet készíteni vagy lehet vele megjeleníteni. Cserébe szereti a memóriát, CPU-t zabálni. Én igyekszem a JS-t kerülni, de néha nagyon kell(ene) használni.

Tényleg az lenne az igazi, ha mindegyik pozitívumát egyetlen motorba kovácsolnák össze, amit kizártnak tartok - hacsak a Free Pascal mintájára nem készül el - kismillió fejlesztő -, de abban nem bízom, mert annyit nem ér -

2016. jún. 14. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!