Chrome vagy Firefox?
OFF
Egyébként is hibás a mondás, ugyanis a rózsának nincsen tövise, annak tüskéje van...
ON
Én például felváltva használom a Firefoxot, a Chrome-ot és az Operát.
Valahogy a háromból csinálnék szívesen egyet (ha képes lennék rá), mert mindegyiknek van egy-két olyan tulajdonsága, amelyik miatt bizonyos dolgokra jobb, mint a többi.
Én mindig Microsoft Internet Explorer-t használtam és soha semmi bajom nem volt vele. Sőt most az Edge-et is dicsérik.
A Mozilla Firefox alig akar elindulni, tetű lassú, meg állandóan frissítene...
A Google Chrome meg már annyira biztonságos, hogy egy Java Applet-et nem hajlandó futtatni, csak miután a Vezérlőpulton hozzáadod a Java-Security-Tab-on a megbízható oldalak listájához.
Aki Opera-t használ az is IE fan.
Sokáig lehetne sorolni a böngészők sokaságát, pedig csak egyet kellene végre jól megcsinálni.
De ez a fogyasztói társadalom...
Én csak akkor használok más böngészőt, ha éppen valami weblapot kell csinálnom, mert tudom, hogy az IE-t utálják az emberek... :-)
#7-nek: Bármikor nekifoghatsz, esetleg SimkoL rádob neked a formra egy WebBrowser componenst a kezdéshez... :-)
Sajnos ott van a gond, hogy még az elvileg szabványos CSS-t sem kezelik - kezelték, mivel nincs mindenből legfrissebb verzióm, így nem tudom - egyformán. Talán a Chrome az amiben a legszebb weblapokat lehet készíteni vagy lehet vele megjeleníteni. Cserébe szereti a memóriát, CPU-t zabálni. Én igyekszem a JS-t kerülni, de néha nagyon kell(ene) használni.
Tényleg az lenne az igazi, ha mindegyik pozitívumát egyetlen motorba kovácsolnák össze, amit kizártnak tartok - hacsak a Free Pascal mintájára nem készül el - kismillió fejlesztő -, de abban nem bízom, mert annyit nem ér -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!