Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SA:MP mikor fog kihalni?

SA:MP mikor fog kihalni?

Figyelt kérdés
Cs 1.6-on is van sok 32/32-es szerver. Szerintem még 4 év.

2016. júl. 2. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem akkor, ha mindenkinek lesz pénze új gépre, és egy 10e forintos GTAV példányra. Addig kétlem
2016. júl. 2. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor az info termi gépeket felújjítják :D
2016. júl. 2. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Ha GTA V Online részét el lehet kezdeni értelmesen modolni.

2. Ha a GTA V Online-ban lehet választani, hogy melyik szerverre akarok csatlakozni, nem bedob a kínaiak és az oroszok közé +280-as pinggel.

3. Ha már az emberek többségének olyan gépe lesz, ami elvisel több 100 (ahogy nézem akár 500) playert a GTA V Online-ban.

Bár én nem rajongok annyira azért a hardcore roleplay-ért, ami pl. a SeeMTA-n megy, de tagadhatatlan hogy ezt a játékstílust nagyon sokan szeretik és ilyen mélységű roleplay talán még a Garry's Mod különböző roleplay modjaiban van. (de ott meg ugye a Source motor behatárolja a map nagyságát és így a playerek számát) Egyszerűen nincs más játék ami helyettesíteni tudja. (és nincs is kilátásban hogy lenne) Illetve azt még tegyük hozzá, hogy a tavaly 200.000-ért összerakott PC-men is meg-meg tudott röccenni a SAMP amikor kipróbáltam, pedig egy több mint 10 éves játékról beszélünk. Egyszerűen most jutott el odáig a technika, hogy azzal a motorral több 100 embert le tud kezelni egy mapon.

A CS 1.6 pedig akkor fog kihalni, ha a következő Counter Strike motorjában minimum olyan hitboxok lesznek, mint az 1.6-ban. (értsd: nem lesz szét/elcsúszva a hitbox)

Mindezt úgy írom, hogy rendszeresen játszok a GTA V Online-al és hébe-hóba CSGO-zok.

2016. júl. 2. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!