Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Neked is ilyen sokáig tartana...

Neked is ilyen sokáig tartana elkészíteni egy teljes 2d pályát pl egy játékhoz ebben az esetben és egyébként te hogyan csinálod?

Figyelt kérdés

Én úgy csinálom,hogy megrajzolom az egészet elnagyoltan egérrel ez egy gyors skicc lesz a rajzról, ezt csinálom gimp-ben. Második lépésként pedig ezt a kész rajzot inkscapeban át rajzolom de itt már nem lesz elnagyolt és színt is viszek bele. Azért csinálom ezt mert egyből inkscapeban gyors elnagyolt skicc megléte nélkül nem tudom megszerkeszteni benne amit akarok mert nem hasonlít a szabad-kezes rajzolásra az inkscapeban való rajzolás.

Ez után a kész alkotmány még megy vissza a gimpbe ott effektezem festek rá textúrát stb így realisztikusabb lesz csöppet.

De ez rengeteg idő. 8 óra meló kell hozzá kb mire kész lesz egy rajz lol.

2016. jún. 26. 01:20
 1/2 anonim ***** válasza:
A saját munkamódszered a legjobb munkamódszer, ha nincs más megkötés, nem is kötök bele. Az időn ne csodálkozz, a grafikus dolgok elég sok ideig tartanak, főleg ha igényes és egyedi dolgot szeretnél kihozni belőle :)
2016. jún. 26. 02:19
 2/2 tabaki ***** válasza:

Az egész kérdésnek akkor lenne értelme, ha bemutattál volna egy ilyen pályát. Ha ez megnyugtat, én a nyolc órát inkább kevésnek érzem igényes munkára, de amíg levegőben lóg az egész, nemigen lehet megtippelni, hogy irigylésre méltóan pikk-pakk munkát végzel-e, vagy a volgai hajóvontatók tempójában húzod-nyúzod.

Az, hogy „nem hasonlít a szabad-kezes rajzolásra az inkscapeban való rajzolás”, tagadhatatlanul mély igazság, ettől függetlenül nem mondhatnám, hogy értem, miért nem lehet nyomban Inkscape-pel indítani. Viszont nem vagyunk egyformák, ha neked a fenti metódus a frankó, csináld így.

2016. jún. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!