Mikortol lehet elkezdeni inn a malnalevel teat? Hogyan celszeru elkesziteni? Egyebkent hasznal is valamit?
Szia. A 36. héttől kezdve ihatod. Napi 1 vagy 2 csészével. Van aki esküszik arra, hogy ettől szült könnyebben, van aki szerint nem volt hatása. Ártani nem árt. Én is iszom, majd meglátjuk segít-e. Én tasakosat vettem a herbáriában, és egy csészébe egy teáskanálnyit teszek és azt leforrázom, majd kb 10 percig állni hagyom, és utána leszűröm. Én szoktam bele tenni egy pici cukrot, mert az íze nem a legjobb.
Üdv, 39 hetes kismama
Ugyanígy csinálom én is, de nekem azt mondta a szülésznőm, hogy az 5-ik naptól már napi egy litert kéne meginnom, persze egyszerre csak 2 decit igyak, nehogy hasmenésem legyen tőle. Első nap 2dl, 2-ik 4, 3-ik 6, 4-ik 8 dl, majd egy liter a szülésig minden nap.
Én nem tudom hatékony lesz-e, fogalmam nincs róla, én csak citromot nyomok bele, úgy teljesen iható!
38 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!